Preskočiť na obsah
Home » Prečo dbať na regenerácie?

Prečo dbať na regenerácie?

Prečo je dôležité dodržiavať regeneračný proces?

Regeneračný proces je potrebné dodržiavať v celom rozsahu. Ak by sa opakovane prerušil, viedlo by to k trvalému vytvoreniu usadenín v kanálikoch a k znateľnej strate výkonu vozidla. Zanesenie DPF filtra znižuje jeho regeneračnú schopnosť, čo v neskoršom štádiu môže znamenať poškodenie a dokonca zničenie motora ako takého. DPF filter a jeho správna činnosť je veľmi dôležitá.

Vo všeobecnosti vznikajú problémy pri jazde na krátke vzdialenosti v meste, kde sa proces regenerácie nemusí dokončiť. Časté sú aj problémy so stúpajúcou hladinou oleja, kedy dochádza k riedeniu oleja naftou, čo znižuje jeho viskozitu a následne dochádza k vyššiemu opotrebeniu častí motora.

3 názory na “Prečo dbať na regenerácie?”

  1. Super zariadenie ktore mi pohlo zistit problem s castymi regeneraciami mojej octavie 3 1.6tdi.teraz krasne vidim kedy budem regenerovat a kedy som skoncil.prijemny pristup Pana ktory nema problem odpovedat na kazdu otazku.Odporucam kazdemu majitelovi ktory ma doma euro6.Dakujem

  2. Super zariadenie bez ktorého som nevedel kedy regeneruje len až keď som vypol motor a ventilátor bežal niekoľko minút aj v zime. Teraz už sa to nestáva lebo krásne vidím kedy regeneruje a po dokončení a vypnutí motora už ani teraz v lete ventilátor nebeží kôli chladeniu. Ak treba tak pán poradí aj pri montáži, prípadne ak niečo by sa stalo tak rýchlo reaguje a odpisuje. Som s pánom veľmi spokojný jeho prístupom aj celou dobou pred kúpou, montážou a aj následným poradenstvom keď som niečo potreboval riešiť ból na telefóne a odpisoval. Bez welfu Pro verzii už ani deň by som nebol, nakoľko jazdím dosť veľa po meste a dpf sa rýchlo zaplní. Ďakujem.

  3. first of all, I have to say that the seller was very kind and patient with my order, since I was the first customer from Croatia, so he adapted the options so that I could order from Croatia as well, as regards the device itself – this is top-notch software that would anyone who loves their audi/vw diesel should have installed it on their car, it shows all the parameters important for the correct operation of the DPF, a recommendation for new users

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

What Our Clients Say
97 hodnotení